+ Odpowiedz w tym w─?tku
Poka?? wyniki od 1 do 3 z 3

W─?tek: Problem Xperia P

  1. #1
    Junior Member Awatar fajcik18
    Do??─?czy??
    Dec 2012
    Posty
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Problem Xperia P

    Witam ! Posiadam SONY Xperie P . Telefon posiada androida 4.0.4 . Mam 2 problemy z telefonem ot???? , podczas rozmowy w domu przez telefon prawie wgl nie s??ysze rozm??wcy .. co?? przerywa s??ysz─? co drogie s??owo tak jakbym mial problem z zasiegiem ale zasieg mam 2,3 kreski w innych telefonach domownikow nie ma problemu a u mnie jest i to w telefonie za 1000 zl ! ;/ gdy rozmawiam w miescie s??ysze rozmowce wrecz perfekcyjnie zero szumu sam czysty g??os .. dr??gi problem to taki i?? aparat robi zdj─?cia czasem dobre a czasem zdj─?cie jest do polowy czarne albo za ciemne .. ;/ niewiem czemu tak jest . mo??e po zmianie oprogramowania to sie sta??o no bo co innego moze byc odpowiedzialne ? Prosze was o pomoc nie chce mi sie zanosic go do serwisu bo bede czekal 3 tygodnie chce sam ten problem rozwi─?zac . Wgrywa??em oprogramowanie programem service update orginalnie bez kombinowaania aktualizowalem i chhyba powr??t do starszej wersj moze pomoc ? Tylko jak to zrobic bez zadnego flashtoola rom??w i innego kombinowania . A moze macie inne koncepcje

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Do??─?czy??
    Always
    Posty
    Many
     

  3. #2
    Junior Member Awatar slomek3
    Do??─?czy??
    Jan 2013
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mam ten sam problem.
    Zauwa??y??em ??e tak si─? dzieje CZASAMI jak robi??em zdj─?cia z lamp─? b??yskow─?.
    Po prostu p???? zdj─?cia jest czarne.
    Jak by kto?? wiedzia?? jak rozwi─?za─? ten problem to niech pisze

  4. #3
    Junior Member Awatar dregjen
    Do??─?czy??
    Feb 2013
    Posty
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Witam,
    R??wnie?? borykam si─? z tym problemem. W moim przypadku czarna jest zawsze dolna (w po??o??eniu poziomym) po??owa zdj─?cia w przypadku wszystkich zdj─?─? zrobionych z flashem w ciemno??ci (przy ??wietle dziennym jest OK). Dla odmiany, filmy kr─?cone z flashem nawet w ca??kowitej ciemno??ci wychodz─? OK.
    Dodam, ??e problem pojawi?? si─? nagle i w mi─?dzyczasie nie wykonywa??em ??adnego upgrade'u oprogramowania.
    Czy kto?? wie jak sobie z tym poradzi─?? Z g??ry dzi─?ki!

Tagi dla tego w─?tku

Uprawnienia umieszczania post??w

  • Nie mo??esz zak??ada─? nowych temat??w
  • Nie mo??esz pisa─? wiadomo??ci
  • Nie mo??esz dodawa─? za??─?cznik??w
  • Nie mo??esz edytowa─? swoich post??w
  • BB Code jest Aktywny(e)
  • Emotikony s─? Aktywny(e)
  • [IMG] kod jest Aktywny(e)
  • Kod HTML jest wy??─?czony